Blogg

November ingen favoritmånad

2023-11-19

Det regnar inte idag! Så snart väntar promenader med hundarna.

Just nu är huset fullt av olika gäng eftersom Connor är här på tillfälligt besök och jag vill inte gärna sätta ihop honom med de andra tre hanarna då han ändå snart ska åka hem igen.

Tror nog egentligen att det skulle gå bra, men har man erfarenhet av att det kan bli lite stökigt när ett gäng hundar blir lite för upphetsade av att det även finns löptikar i huset undviker man att utmana ödet.

Connor är kullbror till Cameron (de var bara två i Claras sista kull) och han är en väldigt trevlig hund att ha omkring sig. I söndags fick han följa med som stöd till sin lille kompis Mike på Uppsala Läns Mårtensutställning och tog sin uppgift på största allvar. Mike skötte sig perfekt och fick en fin placering som trea bland ca 15-20 BIR-vinnande valpar av alla möjliga raser.

De närmaste veckorna kommer det kanske att bli lite stressigt men förhoppningsvis ändå väldigt roligt med utställningar 3 helger i rad.

Min handled som jag bröt i juni är numera riktigt hyggligt återställd även om den ännu inte är lika stark som min vanligvis svagaste arm, den vänstra. Det gick fort att bryta men läka  är en betydligt längre historia.

Tyvärr sätter sig vissa erfrenheter lite i huvudet så jag märker att jag nu är mycket försiktigare när jag rör mig i skogen bland gropar och rötter. Hoppas att jag ändå ska kunna visa hundarna i en för dem passande hastighet de kommande helgerna. 

Efter Stora Stockholm som i år är den 9 december brukar det bli ett lite längre utställningsuppehåll om jag inte bestämmer mig för att fösöka boka ett rum hos Hotell Karin Svensson i januari.