Blogg

Finland!

2019-12-09

Åter från Finland! Hård vind gjorde att vi blev försenade en timme och 40 minuter. Gjorde inget för Fedora och mig där vi låg i hytten. Jag läste min bok, Fedora flyttade runt sina leksaker. Lagom sysselsättning efter en dag på utställning.

Vi kom fram till Finland på lördag förmiddag. Det var mycket regn i Helsingfors så vi stuntade i stadsvandringen och åkte direkt till hotellet och checkade in. Vilade en stund tills Fedora installerat sig, innan vi gick över parkeringen till ett köpcentrum och tittade runt. Min gamla klocka hade givit upp när jag ställde om tiden till finsk tid genom att den lilla "piggen" lossnade helt så nu har jag återigen en ny klocka. Är helt beroende av att ha en på handleden och blir väldigt vilsen när jag blir utan. Berit köpte nya röda kulor till sin gran och därefter gick vi tillbaka till hotellet, låg på sängarna och tittade på skidor på den enda svenskspråkiga kanalen några timmar.

Gjorde oss en ganska tidig kväll efter att ha ätit en god middag och var åter i restaurangen för frukost kl 6.15.

Vi var på utställningen i god tid. Jag gjorde entré i ringen med Fedora vid 11-tiden. Hon var ensam i sin klass, fick ck men blev inte placerad i BT-klass utan vi tittade på resten av bedömningen tillsammans från bänken.

Efter att ha ätit lunch åkte vi ner till hamnen och inväntade tid för att köra ombord. Inga som helst problem med Fedora, varken i trappor, på hotellet eller i hytten. 

Hon är verkligen en fantastiskt trevlig och lättsam hund!

Efter ännu en god middag fördrev vi lite tid i ett par barer innan vi återvände till hytten, sov gott fast det gungade och åt en rejäl frukost när vi vaknat igen. Packade ihop våra saker och tog bilen hem igen efter att båten stannat säkert vid kajen.

Jag känner när jag skriver detta att helgen mest bestått av mat, dryck och vila.

Verkar underligt att jag ändå ser fram emot middag och sömn!