Blogg

Trevligt besök.

2020-07-23

Idag har vi haft en riktigt trevlig eftermiddag! Björnes matte, dvs valparnas pappas matte, kom hit tillsammans med en väninna. 

De hade med sig en kasse med leksaker till valparna. Det kändes som julafton när vi packade upp den! Vi gladde oss också över rosen som de hade med till oss. En vacker gul ros kommer att passa bra ihop med våra röda.

Valparna visade sig från sin bästa sida, for omkring och var väldigt söta. Efter att vi hade fångat dem på kort, stående på bord och filmat dem när de lekte på golvet, åt vi Ingrids soppa med bröd och avslutade med kaffe och tårta (min beställning!) jag tycker att vi äter alldeles för lite tårta och vill att vi rättar till det.

Nu är det lugnt i huset. Valparna sover, Ingrid tittar på TV och jag vilar mig efter att ha pratat hund i flera timmar, men så roligt det var och jag har nog saknat att få titta på valpar tillsammans med andra uppfödare mer än jag visste.

Därför tänker vi göra om det igen i morgon när vi ska till Lena J. Fast då ska våra misskötta fötter få sig en uppsträckning också.

Ska bli spännande att se om småfröna kan imponera på ännu en uppfödare av pudel!